VERS GEPERST                                                                                                                  Lidmaatschap 2021-2022

Davidsfonds Keerbergen biedt aan alle leden de gelegenheid om het vernieuwde aanbod boeken van het Davidsfonds te komen inkijken, dit jaar op zondag 17 oktober opnieuw en zoals gewoonlijk in de kleine zaal van Berkenbrem.

 

Ja kan op ‘Vers Geperst’ kennismaken met het gevarieerde en rijke pakket kwaliteitsvolle kinder- en jeugdboeken, met de boeiende romans, de leerrijke historische publicaties, de smakelijke culinaire boeken en met cd’s om bij weg te dromen.

 

Ga op ontdekking en laat je prettig verrassen…

 

Je kan er verder ook kennismaken met het nieuwe jaarprogramma van onze afdeling dat intussen al is opgestart. Veel info rond dit jaarprogramma is terug te vinden op deze website

 

‘Vers Geperst’ is ook een goede gelegenheid om andere Davidsfondsleden van onze afdeling Keerbergen te ontmoeten terwijl u geniet van een  aperitiefdrankje.

 

Vele van onze trouwe leden gebruiken hun bezoek aan de info- en boekenkijkdag om hun lidmaatschap te hernieuwen. En bij deze wil het bestuur graag ook anderen aanmoedigen om dit voorbeeld te volgen.

 

Praktisch:

Locatie: kleine zaal van Berkenbrem

tussen 10.00 u. en 13.00 u.  - zondag 17 oktober

 

Maak uw keuze en geef die samen met uw naam en adres door aan één van de bestuursleden.

Een paar dagen later zal uw bestelling aan huis bezorgd worden.

 

Kan u niet aanwezig zijn die zondagmorgen  bij Vers Geperst, dan kan u ook via de jaarlijkse programmabrochure die alle nodige info bevat om uw lidmaatschap rustig van thuis uit te verlengen. U kan dit door de nummers van uw keuze samen met uw naam door te mailen of te bellen:

 

Davidsfonds.Keerbergen@gmail.com

tel: 015 51 54 07

of gebruik het formulier  op deze website onder de rubriek - Nieuws en contact  -

U kan het keuzeformulier ook bij een van de bestuursleden bezorgen..